Post by apovatinom on Mar 4, 2022 20:05:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Colony Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Colony Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг кристали ▞▞▞
▞▞▞ Colony Attack 2022 version ▞▞▞
Брилянтна игра, но входящата ми кутия е пълна, може ли да добавите функция за изтриване, ако я добавите, тя ще бъде 5 звезди!!!!!!
Исках паролата ми да бъде нулирана, но когато въвеждам потребителското си име и парола, пише неправилна парола и след това, когато отида да я нулирам, нямам имейл, свързан с потребителското име, ако не можете да го поправите, искам парите обратно когато имам разписка от Google play, в която се казва, че съм платил в покупки на приложение
Четейки всички страхотни отзиви тук, оставам да се чудя... играя ли същата игра като всички? Сериозно... какъв е смисълът на играта? Почти всички изследвани планети са изоставени... няма кораби... картата е тромава за използване... сградата е безсмислена, освен да има най-големите оръдия.. без значение няма за какво да ги използваш. Играта има сериозен потенциал... но за съжаление се проваля... е скучна, след като осъзнаете, че няма смисъл или посока на играта.
Играта е наред.. Но с моя телефон трябва да рестартирам телефона си от време на време, тъй като обича да замръзва.
Това е лесна и забавна игра, която си заслужава времето
Платете, за да спечелите
... FOR PRESERVATION OF QUEEN BEES IN THE WINTER SEASON THROUGH HIGH-TEMPERATURE WINTERING IN MULTI-SECTION NUC HIVES AND WEAK BEE COLONIES.
A sci-fi colony sim driven by an intelligent AI storyteller. ... Tame and train cute pets, productive farm animals, and deadly attack beasts.
Небалансирана игра
Последната актуализация не ми позволи да играя това. Трябваше да го преинсталирам и сега загубих всичко, което имах! И не мога да си спомня потребителското си име, така че не мога да си върна акаунта!Това е доста добър дизайн на играта, но наистина е глупаво, че куп време, пари и ресурси (известни още като кораби) могат да бъдат напълно унищожени за минути. Би било много по-добър дизайн на играта, ако запазите около 20% от унищожена флота, ако бъдете атакувани? Моля, обмислете това.
vocab.txt · Geotrend/bert-base-en-bg-cased at main - Hugging ...
Не се изтегля
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games சாகசம் kcpo
Нулев геймплей, лоша графика и злобни играчи, които просто не искат нови хора да играят тази игра.
Плюсове: Добре направено. Малки или никакви технически грешки. Системата за чат и системата за изграждане работят добре и. Удовлетворяващо. Няма чувство за заплащане за печалба и всичко е на справедлива цена. Има интересен набор от кораби и общността е доста положителна. Минуси: Системата на цензурата е досадна и неясна. По-новите играчи могат да бъдат атакувани многократно. Корабните битки са мех. Няма реална печалба от присъединяването към съюз, освен да се сприятелиш. Командите на алианса са ограничени. Струва си да опитате.
Галактически хаха
Имам нужда от много повече работа за тази игра или бих й дал 5 звезди
Развитието на вашата планета и флот, мисии, събиране на ресурси от отломки, звезди, мъглявини е забавно и отнема много време. Това, което не е толкова забавно, е насилническото поведение на някои от играчите. Чатовете „Съветниците“ имат златен или по-висок ранг и някои се наслаждават от злоупотребата с тази власт. Вашият флот е на милостта на всеки, освен ако не събирате нанити, но по-високите нива имат монопол върху ресурсите, така че не очаквайте много там, така че няма щитове, освен ако не похарчите истински $. Повечето нови играчи са прогонени и играта бавно умира.
Опитах се да изградя флот около 5 пъти, но той продължава да се унищожава от играчи, които имат флот с невъобразим размер. Ще оцените по-високо, ако само играчи, които са близо до вашия ранг, могат да ви атакуват.
Преди няколко дни работеше добре, но напоследък ми дава странни числа като 16 000 дни щит. И надстройките започват, след което преминават, за да отнемат 300 000 или повече часа.
Веднъж имаше огромен флот, но загуби целия. Хората с флот от около 10 милиарда кораба продължават да унищожават моите флоти.
Играта е с бъгове, което разруши планирането, което направих като нов потребител (и разработчиците изглежда не се интересуват). Пример: Планирах за моето 14-дневно време за щит за новобранец, но поради една от техните грешки загубих дни на игра. Наказан съм за грешка от разработчиците. И те не отговарят на съобщенията ми за помощ и "съветниците" в чата знаят и не им пука. Играя gesnt, за да забравя проблемите ми да не се влошават. Да се избегне!
Ще се радвам да видя актуализация, където можете да нападнете планета, дори когато няма флот.
Colony Attack Strategické cgw
Току-що похарчени 200 000, за кораби отменени опашката чао грешка, но без възстановяване.... наистина?
За говорене на различен език
Игрите, които са толкова прости и основни, трябва да напредват по-бързо, за да поддържат интереса на играча.
Бърза и лесна игра. Малко кратко за функции, но забавно.
Харесва ми колко голяма е космическата карта. Много планети за атака и мъглявини и звезди за изследване. Единственото нещо, което бих променил, е целият съюз. Харесва ми концепцията за съюзите, просто ми се иска да можете да общувате повече с членовете на алианса.
Colony Attack Strateji Oyunları uuey
... B Бомбардировщики. Записки fruit in SLE and their included colony in SLE amp, ... It also manipulates all 36,000 attacks that discover to be generated.
Току-що започнах да играя отново след 4 години, но открих, че все още ми е приятно да прекарвам време в играта
Това не е НАЙ-ДОБРАТА игра, но все пак е добра, ако сте онлайн 6 часа a. ден
Colony Attack Strateške igre pzu
Не можа да се надстрои мини след ниво 5. Максималната и напълно запълнена плазма показва 64k. Необходимата плазма е 120k. Изглежда никой друг няма този проблем.
Colony Attack Strategie dabx
Разходите за бързо изграждане на Dreadnaughts не са нищо друго освен смехотворни. 4 звезди заради това :/
Не получих диамантите от моята оферта
Дадох им пет звезди и плащам за допълнителни консумативи. Напоследък времето за зареждане беше брутално. Така че три звезди до фиксирането му.
Забавното старо приложение имаше много играчи. Просто се нуждае от ново съдържание. епични играчи и чат.моля, позволете на играчите geekbeach да помогнат за спасяването на това прекрасно приложение. geekbeach това приложение беше много по-напред от времето си. но моля, позволете ни да запазим с ново съдържание. ще свършат лоялните и ще бъдете забравени. но не е необходимо да бъде .благодаря ви за годините на омега игра и играчите, които срещнах от цял свят.evillordken благодаря ви на всички.сега гори или лети. кикоти се осмелявам.
Игра Colony of War. Жанр: Strategy ... Игра Carnivores: Ice Age (iOS) ... Игра Chernobyl Terrorist Attack. Жанр: Action/Arcade
Наистина има нужда от ограничение на мощността за това кой може да ви атакува. Аз съм в тренировъчен съюз за новобранци, така че всички ще достигнем бронзово ниво на флота на лигата. Но всеки друг ден всички сме изтривани до квадрат 1 от играч на ниво флот от златна лига с елитен членски пакет. Бих могъл да изградя своето съоръжение за обработка, ако не беше Femme Fetale 300 000 невидими кораба, атакуващи 4 дни в седмицата. Новобранците трябва да бъдат атакувани само от други новобранци.
Colony Attack Stratégiai játékok nfmv
Самата игра е добра, въпреки че атакуващите играчи с множество кораби могат да бъдат обезсърчаващи!! Основният ми проблем са събитията! 12 часа за събитие е много време за играч на игра, който е на пълен работен ден! Страхотно е за геймърите, които остават вкъщи, те могат да седят и играят играта цял ден, за да вземат всички топ слотове и награди! Но момчета като мен, които правят 10 часа дни нямат шанс... Което след това оставя играта да се чувства малко остаряла и безсмислена...
Повечето играчи вече са напуснали тази игра. Не мога да намеря някой, който да атакува.Не сте защитени от по-големи играчи
Обичам играта, но от последната актуализация не се отваря на телефона ми
Ако можехте да управлявате собствения си кораб, ще оценя повече
Emperor Heraclius attacks a Persian fortress, while the Persians attack ... Hadrian established a pagan colony on its sacred soil, which was called Alia
флотът не се връща, когато би трябвало да... моля поправете, лесен за работа, но все още е повреден. страхотна игра
Много готино. В началото трябва да струва по-малко ресурси
for iOS and Аndroid, the company gives a chance even to start-up investors to trade on the ... the United States, they plan to attack American skyscrapers.
Доста е забавно как хората могат да си губят времето и трудно спечелените пари в преследване на нанитите xD