Post by apovatinom on Mar 4, 2022 19:59:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni dragulji ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape Mysteries 2022 version ▞▞▞
Postoji zaostajanje u mnogim zagonetkama.....To je neugodno...Igram gusarsko blago i ne mogu proći kroz skrivanje u kutiji zbog kašnjenja....pa da, popravi to, molim te, zabavno je i sve osim ovoga je previše bijesan...molim odgovorite....deinstalirati ću budući da moram riješiti ove zagonetke kako bih prešao na sljedeći korak. Ažuriranje: Poanta je da jedva mogu napraviti 1 potez.....Pomaknem se jednom i pokušam se kretati u drugom smjeru i ne mogu!
Adventure Escape Mysteries Petualangan gfz
Bio sam pomalo uzrujan što sam počeo ispočetka jer se igra nije sinkronizirala s mojom posljednjom igrom. Ali, odlučio sam dati ovu igru još jednom jer mi se jako svidjela priča, zagonetke, umjetnost, likovi i cjelokupni koncept.
volim priču i zagonetke bi voljela još nekoliko zvjezdica, ali dobra igra
Kako se odjavljujete?! Pogriješio sam što sam dao svoju e-poštu za spremanje napretka, ali nema mogućnosti odjave. Pokušao sam deinstalirati, izbrisati aplikaciju i podatke iz google playa, oni su ponovno instalirani, ali se i dalje automatski prijavljuje kao ja svaki put! Tako dosadno!!! Mrzite i novu ključnu stvar. Takav rascjep!Nedostaje vam izgled starih haiku aplikacija
Zasada je dobro! Moj jedini problem je što želim da mi igrači možemo dobiti više od 2 ključa. Čekati 2 sata na JEDAN ključ je malo. Ne želim kupiti svoj način da nastavim igrati poglavlja.
Volim misterije, ali vi želite dati više zvjezdica u igri i više savjeta
Odjednom se poglavlja više ne preuzimaju. Mogu ih otključati, ali ne mogu ih igrati jer se ne preuzimaju. Molim vas, učinite nešto po tom pitanju jer jako uživam u igri. Hvala vam
Zabavne igre, koje vas tjeraju da se krećete kada su u pitanju tipke, mogu biti pomalo problematične kada znate što učiniti nakon nekoliko poglavlja, ali većina stvari ima vodič koji lebdi negdje, tako da su prilično sjajne!
Odigrao sam sve igre.. Zapravo je u redu, ali neke od zagonetki su toliko apsurdne, da je gotovo nemoguće pronaći odgovor bez varanja... Ma daj.. Neka bude razumnije.. Još jedna stvar, većina, ako ne i svi likovi koje igramo su lopovi... Pogotovo detektivka Kate... U božićnom ubojici, čak je otvoreno ukrala 20 dolara iz zaključane aktovke...
Do sada sam uživao u ovoj igrici, a onda odjednom nije dobro radilo kada sam igrao srednji nivo, na kraju se ništa nije događalo iako sam to radio kako treba. Također, nema besplatnih zvjezdica za svaki dan ili mogu proći kroz oglas. Zaista je frustrirajuće što se ništa ne događa kada to radite kako treba, a također nemate zvjezdice i ne postoji mogućnost da to dobijete besplatno. Igra je stvarno dobra i nevjerojatna grafika, ali svaka igra ima svoje mane.
Morate dodirnuti posvuda da biste stvarno igrali. Slagalica je lijepa, ali priča je jebena
Postoji oglas koji je nemoguće zatvoriti bez potpunog zatvaranja igre. Jako je iritantno. Sjajna igra. Apsolutno mi se sviđa igra, ali zbog ovog oglasa želim je izbrisati.
Glupa igra. Tutorial je bio toliko loš da ste završili jednu zagonetku, a zatim slučajno ponovno kliknuli na nju i prisiljeni ste ponovno pokrenuti razinu jer vam neće dopustiti da se vratite. Ako je uvod tako loše dizajniran, ne želim se zamarati ostatkom igre. Izbjegavajte pod svaku cijenu
Sviđa mi se igra, ali sve je oko probijanja cel ekrana dok se ne pojavi neki trag. Ne mogu proći niti jedno poglavlje. Potreban je dobar vodič.
Sjajna puzzle igra koja koristi kritičko razmišljanje i vođena čvrstim pripovijedanjem. Bit ćete zalijepljeni za zaslon, pokušavajući dovršiti poglavlja. Prilično je jednostavno/ brzo/ pristupačno zaraditi "ključeve" za pristup poglavljima. Sviđa mi se što postoji više priča za igranje, pa je to kao nekoliko igara u jednoj. Odlučni ste shvatiti svaku zagonetku jer postajete uloženi u svaku priču. Ugodno, izazovno i ZABAVNO!
Nije loša igra, ali neke od zagonetki vam ne daju ništa dalje i morate koristiti zvjezdice da dobijete savjete da shvatite što biste trebali raditi
Sjajna igra s puno škakljivih zagonetki za rješavanje
Nova igra ima problem i nije riješen tjedan dana. Sultanov izumitelj.
Ovo su mi najdraže igre, ali ključevi su me izuzetno razočarali, dala sam 1 zvjezdicu samo zbog ključeva, čekao sam mjesecima na novu avanturu escape igru, a vi i dalje želite da čekamo 3 sata nakon svake razine... završiti cijelu igru u samo jednom sjedenju činilo mi se kao veliko postignuće, cijelu noć sam bio budan da završim neke od prethodnih igara u jednom sjedenju, a sada moram čekati 3 sata nakon svake razine... barem zadržite opciju gledanja videozapisa da biste dobili ključeve☹
ŠTO? Otvorio sam igru i prije nego što sam prošao kroz uvod, došao je prijatelj nenajavljen. Nakon što je otišao vratio sam se da isprobam igru. Sada želi da kreiram račun, koji sam proslijedio, opcija je bila "Msybe Later". Zatim dolazi do njihovih ostalih igara i ne mogu doći do igre koju želim igrati!!! Napomena sebi, ne preuzimajte više njihov gsmes!!!!
Ja bih ovome dao pet zvjezdica, ali sam izgubio cijeli svoj napredak i sada moram početi ispočetka
Neke od igara imaju bugove. Nakon rješavanja zagonetke ništa se ne događa. Potrošeno puno zvijezda samo da dođemo do istog zaključka i ništa se ne događa, ne mogu prijeći u sljedeću fazu. Nadam se da će uskoro popraviti greške.
Volio sam sve Haiku igre, ali ova je neugodna. Nisam se mogao vratiti na prethodno poglavlje, a za otvaranje sljedećeg poglavlja morate imati internetsku vezu. Zašto? Zaboravio sam napraviti magičnu čaroliju u 2. poglavlju i kad se pokušam vratiti, ne može. Pokušao sam obrisati podatke i početi ispočetka, ali svaki put kad sam išao na 2. poglavlje, preskočio je i Već sam na chaoter 3? Činjenica da se nisam prijavio ni na jedan račun znači da se ne smije sinkronizirati zar ne? Molim te odgovori mi!
Ok onda nije loše osim završnica igara, ali uglavnom Covenant finalni izazov. To mi ga uništava.
Do sada sam igrao samo jednu od priča, ali sam stvarno uživao. Igra je stvarno lijepa, priče su zapravo zanimljive, a zagonetke dovoljno izazovne da budu zabavne. Jedini razlog zašto moja ocjena nije 5 zvjezdica je to koliko je vremena potrebno za povrat ključeva. Daju vam samo 2, a svakom je potrebno 2 sata da se regenerira. Već ste ovo napunili oglasima, nije li to dovoljan prihod? Znam da možeš bolje od toga.
Adventure Escape Mysteries Avontuur gsej
Vidim da volite brisati loše recenzije umjesto da rješavate problem koji sam imao s vašom igrom. Tvoja glupa reklama za gotovinski pasijans me sprječava da igram igru, popravi je ako to ne učiniš, onda neću podržati tvoju igru i nastavit ću pisati loše recenzije o tvojoj igri na više foruma, hvala vam ugodan dan programerima
Stvarno uživam u ovoj igri, ali ključevi moraju biti pristupačniji, a zvijezde ne toliko. Imam 150 zvjezdica koje vjerojatno neću koristiti i uvijek čekam 2 sata na ključeve. Bilo bi puno bolje da ključ dobijete jednom na sat umjesto jednom u 3 sata, već sam kupio 10 i proletio kroz njih i neću ih više trošiti jer nisu vrijedni male količine igranja ih.
Days Bygone - Castle Defense Akčné xik
Nakon ažuriranja, ne mogu preuzeti prvo poglavlje o sultan inventoru. Imam i dobru mrežnu vezu.. ne mogu preuzeti nijedno poglavlje igre
ovo me podsjeća na igre "hoćemo li izlaziti" u kojima ili čekaš smiješno puno vremena da dobiješ "ključeve" za igranje sljedećeg poglavlja ili nešto slično ili moraš platiti da dobiješ nešto... volio sam tu igru, ali brzo je postalo dosadno, baš kao što su ovo odlične igre, ali će na kraju postati dosadne... nemam ništa protiv gledanja reklama da zaradim stvari, ali čekanje sati za nastavak me isključuje iz igre...
Ove igre su prilično dobre..ali zagonetke mogu biti vrlo frustrirajuće. Iz bilo kojeg razloga slagalica sa zelenim mjehurićima ne radi ispravno. Zovu previše, 30 za redom, 12 je dosta. Također, ona iskoči svaki put kad ne uspijem. Iritantno. Ako se želite vratiti i ponoviti druga poglavlja, kako biste stekli zvijezde..neće vam dopustiti. Ovakve mini igrice tjeraju me da napustim igru. Argg.. EDIT************* Promijenili su sličicu?? Znači li to nešto novo?? (8. travnja 2019.)
Prilično dobra, međutim, količina zvjezdica koju koristite za savjete je astranomska pa to može biti vrlo skupa igra
Igrao sam gusarsko blago, što je iznimno teško bez pravog uvida u ono što trenutno radite. Svaki savjet košta 1 USD plus porez na pravi novac. Dobivate samo jednu zvjezdicu po razini i potrošite najmanje 10 tijekom nje, tako da se ne izjednači. Izuzetno sam zapeo
Lijep bt pun nedostataka. Može biti puno bolje. Barem za početnike. Glupe stvari kao što su vrata koja se ne otvaraju i to je vrag. Bt gdje se mozak stvarno mora koristiti, tj. u rješavanju pravih zagonetki, dobar je. Samo tako nastavi! Sretno za tvoje boljitak.
Užasna igra, neke razine su prilično nenadmašne, kao što je The Covenant, zagonetka o konstelaciji uopće nema smisla
Adventure Escape Mysteries Phiêu lưu mrwc
Ova igra je nevjerojatna kao zagonetke je zanimljiva
jedva čekam tm3!!
Žao mi je, ali ova igra mi je bila jako neugodna. Savjeti su prilično beskorisni. Bilo mi je pomalo zamorno ići od sobe do sobe pa opet natrag. To samo znači da se trebate nastaviti vrtjeti u krug. Igra jednostavno nije za mene. Oprosti
Izvrsna igra. Zagonetke su pomalo izazovne, ali ne preteške i uvijek imaju smisla. Na kraju svakog poglavlja postoji čak i svojevrsna "bitka za šefa" koja zahtijeva malo koordinacije ruku i očiju. Zabavna priča. Ne smetaju mi oglasi na kraju razina, ali čekanje nakon korištenja vaših ključeva je zbunjujuće i frustrirajuće. Nije objašnjeno, a vi se pitate jeste li nešto pogriješili ili aplikacija radi. Shvatio sam, mislim, ali nisam sasvim siguran, a i dalje je neugodno.
Adventure Escape Mysteries Adventure jbny