Post by apovatinom on Mar 4, 2022 19:50:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vector 2 Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vector 2 Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz sikkələr hack ▞▞▞
▞▞▞ Vector 2 Premium 2022 version ▞▞▞
Vector 2 Premium Arcade ddeb
Tətbiqdaxili satınalmaya hörmət etmədilər. Bu barədə məlumat verəndə şərhlərimin tərtibatçılara təqdim ediləcəyini söylədilər. Çox keçmədi ki, oyun fəaliyyətini dayandırdı. Bu barədə məlumat verəndə şərhlərimin tərtibatçılara təqdim ediləcəyini söylədilər. Bir aydan sonra yalnız eyni cavabı alıram.
onun çətin və zəhmli
Bu heyrətamizdir, mən pulumu boş yerə xərcləməmişəm, sadəcə bunu necə edə biləcəyinizi bilmirəm.
yaxşı oyun... amma konsepsiyanı bəyənməyərək pulumu boşa xərclədim....pulumu geri qaytara bilmədim....indi necə
GG
BÜTÜN 5 ULDUZ MƏNİM OĞLANIM! SHADOW FIGHT 2-DƏN BƏNƏ NEKKI TARAFINDAN ƏN YAXŞI OYUN!!!😆😆😆😆
Oyun mənə sərt əsas hərəkət edən insanları xatırladır və oyun gələcəkdən əsaslanır😊😁
Bu oyunu bəyənirəm
Bu oyunda pulumu boşa xərclədim niyə 😭Mən pulu qaytarmaq istəyirəm
Mən 2-ci fəsildəyəm və 15-ci mərtəbədən başlayaraq ilk yerdə oynayıram, 18-ci mərtəbəyə çatanda oyun donur və ekranım mavi rəngə çevrilir..Telefonumu yenidən başladım və oyunu məcbur bağladım, amma heç nə işləmir ,ekran hələ də mavidir..Mən problemimlə bağlı e-məktub göndərmişəm, amma hələ də sizdən heç bir e-məktub almamışam..Lütfən, kömək edin və ya heç olmasa mənə pulu qaytara bilərsiniz?
oyun idarəetmə və qrafika ilə dəhşətlidir, amma iki dəfə oyunda gücləndiricilər üçün pul ödəmişəm, amma heç vaxt mənə kredit vermir və o, məlumatların korlanmış olduğunu deyir. Təkmilləşdirmələrimə və ya pulumu geri qaytarmağa ehtiyacım var... Məsləhətim onu almayın, çünki pis olur və tərtibatçı hətta sizə cavab verməyəcək və sizə qulaq asmayacaq.
Chameleon Run Árkádjátékok pnd
Mən parkur edirəm və bu sadəcə heyrətamizdir! bu pula dəyər.
Bu oyun çox yaxşıdır. Sadəcə oyunun səhv olduğu yeri yeniləyin
almayın. sonuncu dəfə oyun 2017-ci ildə yenilənib. Oyun demək olar ki, tərk edilib
Bu çətin platformadır və o qədər adicteve!
Vallah!!!
Vaxt itkisi ve pul itkisi ve oyun yeni deyil..Pulumu geri ehtiyacim var....
Vector 2 Premium Pelihalli onma
Son 7 aydan bəri yeni yeniləməni gözləyirik
Mən artıq missiyaları tamamladım və artıq 2-ci fəsildə amma niyə tezliklə gələcək deyir!!!?!?
Oyun yaxşı işləyir, lakin oyun ödənişli oyun üçün çox zəhlətökən və əsəbidir.
Stressin aradan qaldırılması
Parah!!!
İndiyə qədər ən yaxşı oyundur, lakin TBH sadəcə 3.00 dollardan bahadır, çətin və çətin, lakin indiyə qədər oynadığım ən yaxşı parkur oyunudur😁👍
Əyləncəlidir, gözəl izləmə
Mən başa düşmürəm ki, insan bu qədər sadə və əyləncəli bir şeyi necə sındırır. İlk hissədən sözün əsl mənasında hər şeyi gözəl götürdü. Məhsulu ikinci dəfə təkmilləşdirmək əvəzinə, oyunda olması lazım olmayan lazımsız elementlər əlavə edirlər. Çaşdırıcı təkmilləşdirmə sisteminə əhəmiyyət vermirəm, səviyyə dizaynı darıxdırıcıdır və tez-tez təkrarlanır və səviyyəni 100% necə əldə edəcəyimi anlamağa çalışarkən Ovçular tərəfindən təqib olunmaq üçün darıxıram. İlk oyunu həyəcanlı edən də elə bu idi. Bu məhsulun birincisi qədər böyük olacağını düşünərək satın aldığım üçün mənim günahım. Belə bir axmaq.
Ona görə də aşiq
Mən pulumu geri istəyirəm
Tətbiq məhsullarını almayın. Bu şirkət satınalmalara hörmət etməz, əvəzində onlar pulunuzu alacaq və sizə oyun əşyaları verməyəcək, hətta satınalmalarla bağlı problemləri həll etməyə cəhd etməyəcəklər. Dəstəklə əlaqə saxlamaq yalnız məyusluğa gətirib çıxarır, çünki onlar cavab verməyəcəklər. Əsasən pul oğurladıqları üçün bu şirkətdən heç vaxt başqa proqramdan istifadə etməyəcəyəm
Oyunu pis qiymətləndirməyimi istəyir, amma aldığım 50 təkmilləşdirmə paketini mənə verə bilmirəm. Əldə etdiyim bütün məlumatların zədələndiyini bildirən bir mesaj oldu. Satınalmaları bərpa etmək üçün seçim yoxdur, buna görə də yaxşı başlanğıc deyil.
Onun sadəcə bacarıqları və heyrətamiz olanı açmaq üçün hekayəsi getdikdən sonra heyrətamizdir!
Ən yaxşı oyun onu sevirəm❤️
Oynamaq üçün əla vaxt keçirən əyləncə. Düşünürəm ki, hələ də birinci versiyaya üstünlük verirəm. Ödənişli versiyada hələ də menyuda əlavə var, lakin bu, mane olmur. Lakin ödənişli versiya üçün tjere heç biri olmamalıdır.
Bu grate oyunudur. Mən bunu sevirəm
Oyun əla görünür və sonuncusu kimi əla oynayır, lakin TƏBİBİ ki, geliştirici mikrotransaksiyalar əlavə etməli idi. İndi bu oyun bəzi adamların pul qazanması üçün bir mühərrik kimi hiss olunur. Üstəlik, mikrotransaksiyaların heç biri belə işləmir; Mən hər dəfə birini satın alanda "korrupsiya xətası" bildirişi verir, pulumu alır və əvəzində mənə heç nə vermir. Sadəcə get ilk oyunu al. (P.S. Niyə ****-da premium versiyada reklam var ki, nə mənası var!?!)
Mən oyunu sevirəm
Vector 2 Premium არკადული icox
LƏNƏT OYUNU BİTİR!!!!!!
Vector 2 Premium आर्केड गेम mfj